Başak Burcu Haftalık Yorum

BAŞAK BURCU

23 Ağustos / 22 Eylül

  • Mottosu: Planları uyguladığımda başarılıyımdır.
  • Yönetici Gezegeni: Merkür
  • Elementi: Toprak
  • PAYLAŞ

  • Hürriyet Twitter

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 30 Mayıs'ta Jüpiter Plüton üçgeninin kesinleşmesiyle iş hayatınıza dair çıkmazlardan kurtuluyorsunuz. Beklediğinize değecek bir şeyler olmasını isterken, bekleme şeklinizi değiştirmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Daha verimli, düzenli, bilgi ve pratik odaklı bir sürece girmeniz gerekebilir. Mental ve fiziksel açıdan bu konuda hazır olmanız önemlidir. Çalışma koşullarınızın ve düzeninizin değişimi gündeme gelebilir. İş seyahatleri yapmak, daha sosyal olmak, sosyal mecralarda görünmek, çok sayıda insanla bir araya gelmek gibi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hayatınızın maddi ve manevi açıdan iyi bir seviyeye çıkmasını isterken, bu seviyeye sizi götürecek sorumluluk ve fırsatları doğru analiz etmelisiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla, olası meslek hastalıklarına önlem almak, kemik ve diş sağlığınız, daha hareketli bir yaşam tarzı önceliğiniz olabilir. Kontrollerinizi yaptırmanın ve önerileri uygulamanın önemli ve gerekli olduğunu unutmayın. Hiçbir şeyin ertelenemeyecek kadar önemli ve heyecanlı olduğunu fark edeceksiniz.

Motivasyon Sözü: “İyi alışkanlıklar, kötü alışkanlıklar kadar bağımlılık yapar ve çok daha ödüllendiricidir.”

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz, doğduğumuz anda ufuk çizgisinden yükselen burçtur. Dolayısıyla yükselen burç, kendi burcumuz kadar önemlidir ve görünüşü temsil eder. Aşağıda bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

Aşağıda bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

DOĞUM SAATİNİZ
DOĞUM TARİHİNİZ
Lütfen boş alanları doldurunuz!

Burç Uyumu

Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.
KADIN
ERKEK
BURÇ UYUMUNU GÖSTER