Yengeç Burcu Aylık Yorum

YENGEÇ BURCU

23 Haziran / 22 Temmuz

  • Mottosu: Merhametsiz insanları hayatım boyunca anlamayacağım!
  • Yönetici Gezegeni: Ay
  • Elementi: Su
  • PAYLAŞ

  • Hürriyet Twitter

AYGÜL AYDIN'LA AYLIK BURÇ YORUMLARI...

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 3 Haziran'da Merkür'ün İkizler burcuna geçişiyle beraber arka planı yönetmek konusuna eğilebilirsiniz. İçinize attığınız, "sonra" dediğiniz konularla ilgilenmelisiniz. Olumsuz ve aksi bir durumda bunların patlak vermesi sizi zora sokabilir. Kendinizi, hayatınızı, fikirlerinizi ertelemek doğru bir hamle değildir. Bunun farkına varıyorsunuz. Yeni meşguliyetler edinmek için önce sizi bunlardan alıkoyan, alıkoyma ihtimali olan konuları ve insanları hayatınızdan çıkarmalısınız. Şüpheye, yanılgıya, yalan ve dedikoduya mahal vermemelisiniz. Bilgilerinizi büyütmek, araştırmalar yapmak, size iyi gelen yöntemler üzerinde durmak ve rahatlamak adına bu etkileri kullanabilirsiniz. İş görüşmeleri ve fikirleri gündeminizde yer bulabilir. İnternetin ve teknolojinin gücünü kullanmalısınız. Bu yönde eğitimler ve destekler almak iyi olabilir. Yetkin kişilerle görüşerek hem kendinize fayda sağlayacak çözümler bulabilir hem de başkalarına sunacağınız değer ve birikimlerinizi konuşabilirsiniz. Sağlığınız için her şeyden sonra ruhsal durumunuzu iyileştirmelisiniz.

6 Haziran'da İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile tüm iyileşmelerin açılış düğmesine basabilirsiniz. İlişkilerinizi yeniden düzenlemek, gözden geçirmek, aldığınız haberleri değerlendirmek gerekebilir. Burada asıl kilit haber kaynaklarınız olabilir. Kimden ne duyduğunuza, nasıl duyduğunuza dikkat etmelisiniz. Mantıklı ve sakin kalmak, her şeyin daha rahat ve net bir şekilde önünüze serilmesini sağlayacaktır. Sizden gizlenen konular açığa çıkabilir, bazı insanların iyi niyetli olmadığını görebilirsiniz. Bu konuda kendinize kızmak isteyebilirsiniz ama bu süreyi uzun tutmayın. Geçici konular, bu süreyi kısalttığınızda uzun vadeli sorunlar doğurmayacaktır. Yönelimleriniz, tercihleriniz ve alışkanlıklarınız üzerine düşünmeli; zaman ve enerjinizi hayatınızın hızlı ve etkili bir akışa erişmesi için kullanmalısınız.

9 Haziran'da Mars'ın Boğa burcuna geçişiyle beraber güven veren, bir adım atmanıza yardımcı olan kişilerle bir araya gelebilir. Kendinizi güçlü hissetmenin nasıl bir duygu olduğunu deneyimleyebilir ve bunu daha çok yaşamak isteyebilirsiniz. Bu istek size yeni çevreler edinmek konusunda da cesaret verebilir. Alışmak size güven verebilir, neye alışmak istediğinizi daha net görebilirsiniz. Yatırım planları, ekonomik getiriler ve projeler üzerinde durabilirsiniz. Kendinize bir kapı oluşturmak, zor günler için kolaylık iyi günler için ferahlık olacak seçenekleri ve insanları hayatınıza dahil etmek isteyebilirsiniz. Yavaş ve ağır ilerleyen bir süreç olabilir, kararlarınızı almanız da uzun sürebilir. Emin olana kadar beklemek size daha sağlıklı gelebilir ama zamanın da akmaya devam ettiğini unutmadan bunu yapmanızda fayda var.

17 Haziran'da Merkür ve Venüs'ün burcunuza geçişi ile beraber gündemin ilk sıralarına kendinizi alabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal açıdan tüm yatırımınızı kendinize yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir tarz deneyebilir, kişisel bakımınıza daha çok özenebilirsiniz. İfade gücünüzün yükselmesi, bırakacağınız etkiyi de arttıracaktır. Beğeniliyor ve öne çıkıyorsunuz. Yaptığınız işler, planlarınız, kurduğunuz ilişkiler, sosyal ortamlardaki duruşunuz size yeni kapılar açabilir. Paylaşımcı ve şefkatli tutumlarınız daha baskın olabilir. Kendinizi ve karşınızdaki kişiyi bu anlamda sıkıştırmadan, bir şeyleri oldurmaya çalışmadan ilerlemenizde fayda olacaktır. Kalbinizi, sezgilerinizi dinleyerek ilerleme dürtünüz yoğun olabilir ama iyi niyetinizin kullanılmasına, gerçekleri görmenizin engellenmesine de mahal vermemelisiniz. Geçmişi geçmişte bırakmak zorlaştığında, ısrarcı olduğunuzda yaşadığınız olumsuz tecrübeleri düşünün. Takılmak yerine devam etmek önemlidir. Eski ilişkiler ya da isteklerinizin miadı dolduysa bunları görmezden gelmeyin. İşbirlikleri, duygusal etkileşimler, sosyal konular açısından bereketli bir dönem olabilir. Yetiştirme ve geliştirme alanlarında çalışıyorsanız bu alandaki kişilerle yolunuz kesişebilir ve onların dikkatini çekebilirsiniz.

20 Haziran'da Güneş'in burcunuza geçişi ile beraber kendinizle ilgili farkındalığınız, motivasyonunuz daha da yüksek olabilir. Parladığınızı düşünebilir, bunu nasıl değerlendireceğinize dair fikirler geliştirebilirsiniz. Bireysel konuların ve zamanların baskın olacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Motivasyon aramak, güvence bulmak istediğiniz durumların aksine kendi potansiyelinizi bularak ilerlemek gerektiğini görebilirsiniz. Öne çıkma fırsatı yakalamışken bunları hayatınızda belirleyici olması üzerine kullanmalısınız. Nostaljik ve romantik etkiler ağırlıklı olabilir, tarzınızda ve keyif aldığınız konularda bunu öncelikli tutabilirsiniz. Eskiyi ve yeniyi harmanlayarak, gündeminizi değiştirerek yeni anılara da zemin hazırlayabilirsiniz. Kırılması gereken zincirleri, kapatılması gereken döngüleri net bir şekilde göreceksiniz. Sizi aynı yerde saymaktan kurtaracak etkiler duygusal ve sosyal ilişkilerde de yüzünüzü güldürecektir.

22 Haziran'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber hayatınıza alacağınız insanlar konusunda yeni düşünceler benimseyebilirsiniz. Bitiş ve başlangıçlardan ziyade bunlara zemin oluşturan durumları fark edebilirsiniz. Kararlarınızı belirlediğiniz kriterleriniz, düşünceleriniz ve hatta duygularınız bile değişebilir. Sürüncemede kalmak yerine adım atmayı tercih edeceksiniz. Bunun için gereken güce, zamana ve fırsata sahip olduğunuzu bilmek sizi rahatlatacaktır. Gergin enerjiyi başlangıçlara, değişimlere, yeni ortaklık ve görüşmelere adadığınızda işlerin seyri değişebilir. Hukuksal konular, ticari faaliyetler, otorite figürleri, işbirlikçiler, finansal hamlelerde son noktayı koyabilirsiniz. Güçlü, aklı başında, saygın insanlarla tanışabilirsiniz. Ya da çevrenizdeki kişiler için bu kişi siz olabilirsiniz.

Satürn'ün 29 Haziran'da Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber yüzleştiğiniz korkular, bunlar karşısındaki kararlarınızı değerlendirmeye alabilirsiniz. Korkmanın bir faydasının olmadığını, üzerine gitmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Bunu netleştirmek içinizi rahatlatacaktır. Kendinizi geliştirmeye, öğrenmeye, gerçekleri araştırmaya ve bunları kullanmaya odaklanmak hayatınızda başka pencereler açabilir. Görmediğiniz yerleri öğrenmek, bunların getirilerini bilmek, sınırlarınızı ve kapsamınızı değiştirmek adına düşüncelerinizi masaya yatırabilirsiniz. Yanlış yapmaktan çekinmediğinizde, masaya getirilen konularında daha sağlam hale geldiğini görebilirsiniz. Sorumluluklarınız, başkalarıyla olan iletişiminiz ve yaklaşımlarınızın geri dönüşleri olabilir. Eksiklerinizi öğrenebileceğiniz gibi iyi adımlarınızın da ödüllerini alabilirsiniz. Fedakarlık yapmak, zamana yaymak gerektiren konularda bazı sonuçlar alabilirsiniz. Geciktiğini düşündüğünüz isteklerinizin aslında tam zamanında önünüze çıktığını, fırsatların tam ihtiyacınız olan anda hayatınıza geldiğini görebilirsiniz. Sisteme ve hayatın gerçek akışına uyumlu olmak, güvenmek sizi daha sakin ve mutlu bir kişiye dönüştürüyor. Bu farkındalığı korumanız için retro döneminde, bu kişilikten sizi uzaklaştıran olguları ve ilişkileri gündeminize alarak toparlamaya çalışmalısınız.

Motivasyon Sözü: “İnanmaya, sevmeye ve güvenmeye kendinden başla.”

 

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz, doğduğumuz anda ufuk çizgisinden yükselen burçtur. Dolayısıyla yükselen burç, kendi burcumuz kadar önemlidir ve görünüşü temsil eder. Aşağıda bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

Aşağıda bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

DOĞUM SAATİNİZ
DOĞUM TARİHİNİZ
Lütfen boş alanları doldurunuz!

Burç Uyumu

Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.
KADIN
ERKEK
BURÇ UYUMUNU GÖSTER