Bornova'da yeni doğanlara özel hediye paketi

Güncelleme Tarihi:

Bornovada yeni doğanlara özel hediye paketi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2024 10:44

Bornova'da yeni doğanlara özel hediye paketi

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Bornova ilçesinde, yeni doğan bebekler, özel olarak hazırlanan hediye paketiyle karşılanıyor. Bu buluşmada ailelerin heyecanına, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'nin eşi Beste Eşki de ortak oluyor.

Bornova Belediyesi'nin ilçede yaşayan ailelerin yeni doğan bebekleri için özel olarak hazırladığı hediye paketinde; biberon, emzik, bebek şampuanı, bebek yağı, bebek bezi, alt değiştirme örtüsü ve ıslak mendil gibi ihtiyaç duyulan pek çok malzeme bulunuyor.

EBE HEMŞİRE VE PSİKOLOG EŞLİĞİNDE DAĞITILIYOR

Bornova Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nden bir ebe hemşire ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nden psikolog gözetiminde gerçekleşen dağıtım sırasında bebeğin muayenesi, boy ve kilo kilo ölçümleri yapılıyor. İhtiyacı olan annelere emzirme eğitimi veriliyor. Ziyaretler, İlçe Nüfus Müdürlüğü'nden alınan bilgiler doğrultusunda ve destek paketi almak isteyen ailelerin Bornova Belediyesi web sitesi üzerinden form doldurarak başvuruda bulunmasıyla gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

BAŞKAN EŞKİ'NİN MEKTUBUYLA AİLELERE TESLİM EDİLDİ

Aynı zamanda hatıra niteliği taşıyan hediye paketiyle birlikte Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'nin "Dünyamıza, Bornovamıza hoş geldin" dediği mektup da ailelere iletiliyor. Ailelerin izni doğrultusunda gerçekleşen ziyaretlere katılan Başkan Eşki'nin Eşi Beste Eşki anne ve babaların heyecanına ortak oluyor.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova'daki her bireyin kendileri için çok değerli olduğunu belirti, "Bizler geleceğimiz olan çocuklarımız için çalışıyoruz. Dünyaya gözlerini yeni açan miniklerimiz büyük Bornova ailemizin gözbebeği. Bu nedenle doğum heyecanı yaşayan ailelerimize hem destek olmayı hem de özel bir hatıra bırakmayı amaçladık" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!